Vær med til at stifte en ny forening om FNs verdensmål Kl. 13

De 17 Verdensmål og det gode liv

– Vær med til at stife en ny forening på Rudersdal Folkemødedag den 1. september kl. 13

Rudersdal Folkemødedag bliver fødested for en ny forening ’Verdensmål i Hverdagsliv’. Formålet med foreningen er at styrke sammenhængen mellem De 17 Verdensmål og handlingerne i hverdagen – gøre verdensmålene til hverdagsmål.

Den nye forening er for børn og voksne, unge og gamle, alle som ønsker at passe på vor jord og alt liv på den. I foreningen kan vi hjælpe og inspirere hinanden og andre til at oversætte Verdensmålene til hverdagshandlinger.

Forhåbentlig er mange, som har lyst til at være med til at passe på vor jord og deltage i den stiftende generalforsamling den 1. september kl. 13. i  Havarthigaardens lokaler på Rudersdal Folkemødedag.