Ulighed i sundhedsvæsenet kl. 11-12

Der er hele 10 års forskel på levealderen mellem Danmarks højeste og laveste sociale klasser. Det afspejler, at sociale og økonomiske forhold har stor betydning for, hvor sundt og hvor længe vi hver især måtte leve. Kom og hør mere om ulighed i sundhedsvæsenet, om hvordan uligheden ventes at udvikle sig, og hvilken betydning det har for såvel velfærdssamfund som dig. Og debatter med om løsninger.

PANELET:

Karin Friis Bach (Radikale Venstre), Regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden, formand for Danske Regioners Sundhedsudvalg, formand for Udvalget for Værdibaseret Styring, og medlem regionens Sundhedsudvalg.

Susanne Due Kristensen(Socialdemokratiet), Regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden, og bl.a.formand for Social- og psykiatriudvalget, medlem af politiske følgegruppe for Nyt Hospital Nordsjælland samt medlem af kommunalbestyrelsen i Hillerød.

Christoffer Buster Reinhardt (Konservative Folkeparti), Regionsrådsmedlem, Region Hovestaden. herunder bl.a. formand for Sundhedsudvalget og medlem Sundhedsplatforms-dialogforum. Derudover medlem af Rudersdals kommunalbestyrelse og kommunens Handicapråd.

Randi Mondorf (Venstre), Regionsrådsmedlem, Region Hovestaden, og bl.a.medlem af regionens Forretningsudvalg og den politiske følgegruppe for Nyt Hospital Herlev og Steno Diabetes Center Copenhagen. Derudover medlem af Rudersdals kommunalbestyrelse.

MODERATOR: Maria Kristiansen, Københavns Universitet, Lektor og forskningsgruppeleder ved Institut for Folkesundhedsvidenskab og Center for Sund Aldring.

Debatten er arrangeret af Det Radikale Venstre og Socialdemokratiet. Den foregår fra kl. 11-12