Det gode liv i de almene boliger kl. 14-15

Hvad er livskvalitet i almene boligområder? Er der brug for aftalen om parallelsamfund og vil den få nogen betydning? Det prøver vi at belyse i dag. En stor aftale er indgået. Dagsordenen handler meget om integration. Omvendt har de almene boliger mange andre måder at hjælpe samfundet på. Vil debatten give pejlemærker for fremtidens almene boliger?

Til at give bud på de spørgsmål har vi Miki Dam Larsen, Folketingskandidat for Socialdemokraterne, Lise Müller, som er folketingskandidat for SF og Claus Hjorting, som har været formand for Gl. Holte Boligselskab og aktiv konservativ. De indleder med 5 minutter hver og så er de klar til at besvare Jeres spørgsmål. Vi slutter 10 minutter i tre, så I kan nå den kommunalpolitiske debat.

Arrangører: SF, Det Konservative Folkeparti og Socialdemokratiet – og det er fra kl. 14-15